Koud vleesbuffet

Groenten
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta


Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …


Assortiment van vlees/kaas
Meesterlijke ham, Gandaham, filet d’Anvers, Gentse kop, boerenpaté,
Ardense salami, rosbief, gebraad, …
Stronk met sateetjes van witte en zwarte pens vergezeld van pink lady
Huisgemarineerde kipfilet

Jong en oud Brugge kaas


Fruitassortiment
Ananas, druifjes en meloen


Assortiment broodjes en koude sauzen

​​​​​​​


Koud visbuffet

Gro​​​​​​​enten
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta


Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …


Assortiment van vis

Zalm op Schotse wijze, gerookte heilbot, gerookte zalm, perzik met tonijnsalade,
gerookte paling, gerookte forel

Haring in’t zuur met een dressing van limoen en dille

Assortiment broodjes en koude sausjes



Koud vlees -en visbuffet

Een combinatie van vlees -en visbuffet




Koud en warm buffet

Koud buffet
Koud vlees -of visbuffet
(zie voorstel koude buffetjes, 150 gr. vlees of vis per persoon)


Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …


Warm buffet
(250 gr. vlees of vis per persoon)

Keuze uit twee warme gerechten

Rosbief en varkenshaasje met groenteweelde

Kip met ananassausje zoetzuur

Kabeljauw in een prei-currysausje

(Wild)stoverij, appeltje gevuld met veenbessensaus, witloofsalade

( andere gerechten zijn eveneens mogelijk)

De warme gerechten zijn vergezeld van krieltjes, gratin, rijst of pasta

Keuze uit twee warme sauzen

Ajuinsaus, peperroomsaus, champignonroomsaus of Provençaalse saus


Breugel buffet

Groenten
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta


Assortiment van vlees/kaas
Meesterlijke ham, Gandaham, filet d’Anvers, Gentse kop, boerenpaté,
Ardense salami, rosbief, gebraad, …
Stronk met sateetjes van wit en zwart pensje vergezeld van pink lady

Wildpastei met witloof en ajuin confituur (wildseizoen)

Jong en oud Brugge kaas


Fruitassortiment
Ananas, druifjes en meloen

Assortiment broodjes en koude sauzen


Warm buffet
(keuze uit 4 gerechten)

Frikadellen met noorderkrieken
Witte en zwarte pensjes met appelcompote
Kippenboutjes
Tong in madeirasaus
Macaroni met ham en kaas
Balletjes in tomatensaus
Witloof in kaas en hesp
Rundsstoverij
Stoverij van varken
Andere gerechten zijn op aanvraag mogelijk



BBQ voorstel 1 (min. 25 pers.)

Saladebar
Slamix, knolselder, rode kool, bloemkool, worteltjes, boontjes, komkommer, tomaten, eitjes, aardappelsalade, pasta

Assortiment broodjes en koude sausjes

Vlees
180 gram vlees per persoon  
250 gram vlees per persoon 
350 gram vlees per persoon  

Keuze uit: spareribs, worstjes, kipsaté, rundsbrochette, varkensmignonette, gemarineerde steak, ...
​​​​​​​

Warme sausjes (max. 3 sausjes)

peperroomsaus
Provençaalse saus
ajuinsaus
champignonroomsaus
….



BBQ voorstel 2 (min. 25 pers.)
Voorgerechtje
Mosseltjes of scampi van de chef
​​​​​​​

Saladebar
Slamix, knolselder, rode kool, bloemkool, worteltjes, boontjes, komkommer, tomaten, eitjes, aardappelsalade, pasta

Assortiment broodjes en koude sausjes


BBQ
Rosbief kleinhoofd
Varkenshaasje
Kipsatés
Worstjes (voor de kinderen)
Papillot van vis (zalm en kabeljauw)

Warme seizoensgroenten
Krielaardappeltjes

Warme sausjes (max. 3 sausjes)
peperroomsaus
Provençaalse saus
ajuinsaus
champignonroomsaus
….

Dessert
Twee desserten per persoon
Keuze uit: chocomousse, rijstpap, tiramisu, mascarponecrème met rode vruchten,  gebakje, …
​​​​​​​
​​​​​​​
Receptiehapjes

Feesthapjes
Toastje met Gentse kop en graanmosterd
Mini croque-monsieur
St-Germainsoepje met krokant spekje en croutons
Kaaspasteitje
Kipvelouté pasteitje
Mini kippenboutje
Stoverij (van everzwijn in wildseizoen)
Tomaat-mozzarellaspiesje geserveerd op boomstronk
Gazpacho van tomaat-paprika
Bruschetta met tomaat en mozzarella
Asperge met Serranoham en parmezaan (in seizoen)
Blini met forelmousse
Couscousglaasje
Bladerdeegrondje met ham en kaas
Blini met kwarteleitje en gerookte vis
Carpaccio met granaatappel en mandarijn
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Duo van gevulde champignons
Hartig ham & kaashapje
Macaronimuffin
Nacho’s met kaasdip
Soepje van wortel, pastinaak en appel
Spiesje van gemarineerde kip
Wrap met zalm


Luxe feesthapjes
Kaascupje met zalmmousse
Gehaktcupcake met aardappelpuree
Aardappel-spekspiesje met kastanjechampignon
Peperkoektorentje met gebakken appeltje en wildpaté (in wildseizoen)
Rösti met zure room en rosbief
Scampi met een yoghurtsausje en kroepoek
Scampirolletje
Spaanse empanada
Tomaatje gevuld met een salade van rijst en zalm
Rijst met balletje in pikante saus
Wortel-pastinaakcrème met duo van pens

Desserthapjes
Profiterolletje
Appeltaartje met vanille-ijs
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
Chocolaatje met vulling van de chef
Assortiment kleine taartjes
Dessertspiesje van poffertjes en fruit


Dessertassortiment

Dessertglaasjes
Chocomousse 
Bavarois van rode vruchten  
Rijstpap
Tiramisu 
Crème brûlée 
Vanillepudding
Mascarponecrème met rode vruchten en speculaas
Aardbeienmousse
...
     
Pannenkoekjes buffet
A la minute gebakken pannenkoekjes met ijs, chocoladesaus, suikers en siroop

Gebak
Gebak (met crème au beurre of slagroom) 
Themagebak 
Appeltaartje met vanille-ijs
Biscuitrol met aardbeien, mascarpone en pistachenoten 
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis 
Dessertspiesje van poffertjes en fruit
Frambozentaart met mascarpone 
Tiramisu met bosvruchten 
Zwartewoudtaart
Soezen met verschillende soorten vulling
Miserable

Soep
Bloemkoolsoep met ham 
Aspergeroomsoep met gerookte zalm
Prei-aardappelsoep met karnemelk en chorizo
Klassieke aspergesoep met bieslook en croutons 
Velouté van witte asperges met zalm en croutons
Lentesoep met gerookte forel en parmezaan crackers


Voorgerechten

Vleesgerechten
Carpaccio
Cavaillonmeloen met parmaham
Tagliatelle met scampi’s in kruidensaus
Vol au vent millefeuille met truffel en mousselinesaus
Varkenshaasje in yoghurt met lauwwarme aardappelsalade


Visgerechten
Scampispiesjes met taboulé
Linguine met scampi en kreeftensau
s
Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast,
met wasabi-mayonaise
 


Hoofdgerechten

Vleesgerechten
Kip in romige cidersaus en kroketjes
Varkenshaasje met kruidensaus en gratin

Steak bordelaisesaus met krieltjes of gratin
Zomers rundstoofpotje vergezeld van krieltjes
Cannelloni met gruyère, emmentaler, prei en kip
Gevulde kalfsrolletjes met groenten in een romig sausje
Stoofpot van traag gegaarde honing-knoflook-kip met krieltjes 

          


Visgerechten
Gegratineerd vispannetje
Kabeljauw in een romig mossel-garnaalsausje
Zalmfilet met citroensausje en pastinaakpuree 

Scampi met appel, ananas en currymousseline



Desserten
Bananentiramisu met dulce de leche
Gevulde chocoladetaart met frambozen
Chocolademousse met avocado en notencrunch 
Chocoladecake met koffie-ijs, siroop en pistaches

Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
Biscuitrol met aardbeien, mascarpone en pistachenoten


De gerechten worden voorzien van aangepaste garnituren